23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomân prins când încerca să păcălească asigurările din Irlanda cu 60.000 de euro

Român prins când încerca să păcălească asigurările din Irlanda cu 60.000 de euro

-

Un român, de 40 de ani, a fost prins când încerca să păcălească un serviciu de asigurări din Irlanda cu 60.000 de euro. Acesta a acuzat că în 2016, a fost victima unui accident de circulaţie în apropiere de Dublin, fiind lovit de o maşină în momentul în care se afla pe bicicletă, potrivit Irish Times.

În urma accidentul acesta a acuzat că a rămas cu sechele pe viaţă deplasându-se doar cu ajutorul unui cărucior, sau sprijinit în cârje.

A solicitat daune în valoare de 60.000 de euro

A solicitat daune în valoare de 60.000 de euro, însă autorităţile irlandeze au demarat o anchetă pentru a se stabili dacă într-adevăr povestea românului se adevereşte. Iar anchetatorii au dat publicităţii filmuleţe care arată că, de fapt, Constantin are doar intenţia de a obţine banii respectivi în mod ilegal.

Într-unul dintre videoclipuri se vede cum românul se deplasează fără probleme prin centrul oraşului, îşi plimbă câinele, face jogging şi urcă fără probleme în maşină căruciorul şi cârjele utilizate pentru a impresiona Comisia medicală care ar fi trebuit să confirme gravitatea problemelor de sănătate de care suferă românul.

Prins că are intenţii nepotrivite, românul şi-a retras plângerea, însă acum serviciul de asigurări solicită din partea românului plata cheltuielilor efectuate pentru a demonta cazul lui Constantin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cum va fi vremea de 1 Mai și de...

Temperaturile vor fi mai ridicate în Săptămâna Mare decât...

ȘTIRI GdS