17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMiliardari, în lupta împotriva coronavirus. Sumele donate de Bill Gates si de cel mai bogat chinez

Miliardari, în lupta împotriva coronavirus. Sumele donate de Bill Gates si de cel mai bogat chinez

Miliardarii se implica in lupta împotriva coronavirus. Potrivit YahooNews, Jack Ma – cel mai bogat om din China şi fondatorul Alibaba, va dona 14,5 milioane de dolari pentru combaterea coronavirusului, scrie Mediafax. Într-o postare pe contul de Weibo, fundaţia Ma a anunţat că a donat 100 de milioane de yuani. Donatia este pentru a ”sprijini dezvoltarea unui vaccin contra coronavirusului”.

De asemenea, conglomeratul chinez a donat 300 de milioane de yuani, aproximativ 43,5 milioane de dolari, informează Bloomberg. Şi proprietarul platformei TikTok a anunţat că va contribui financiar pentru lupta împotriva epidemiei.

Lupta împotriva coronavirus. Bill Gates doneaza 10 milioane de dolari

Bill şi Melinda Gates au promis că vor trimite 10 milioane de dolari. Sumele vor fi ca fonduri pentru serviciile de sănătate din China şi Africa. Joi, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a decretat stare de urgenţă internaţională. Numărul deceselor a urcat la 259 până sambata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS