16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMama copilului găsit în frig într-o casă părăsită este văduvă și lucrează ca infirmieră

Mama copilului găsit în frig într-o casă părăsită este văduvă și lucrează ca infirmieră

Femeia audiată de anchetatori pentru că și-a lăsat copilul nou-născut într-un imobil neîncălzit are 40 de ani, este văduvă de aproximativ doi ani și lucrează ca infirmieră la Spitalul Orășenesc Balș.

Anchetatorii o audiază la această oră pe Tatiana Truță din Morunglav care și-a lăsat copilul de trei zile în frig, într-o casă părăsită. Conform informațiilor venite din comuna în care s-a petrecut totul, femeia este văduvă de aproximativ doi ani, soțul său decedând în străinătate. Mai are doi copii, o fată de 21 ani și un băiat în școala primară, iar motivul pentru care a ascuns nașterea ar fi tocmai rușinea resimțită.

Femeia le-ar fi spus anchetatorilor că nu a realizat că este însărcinată decât foarte târziu și i-a fost prea rușine să își anunțe familia. Pe copilul proaspăt născut îl îngrijea într-o casă care a aparținut mamei sale, nelocuită. Copilul a ajuns în stare hipotermică la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde primește îngrijire de specialitate. Cel mai probabil copilul va fi plasat în îngrijirea unui asistent maternal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS