5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStudenții care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară, înregistrați la AJOFM

Studenții care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară, înregistrați la AJOFM

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minimum două luni).

De menționat că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană. Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Gorj se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, str. Lt. Col. D. Petrescu, nr. 1., Târgu Jiu, în vederea înregistrării aplicațiilor. Ȋnregistrarea se va desfășura până la 14.02.2020, ȋn intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora pot fi solicitate la numărul de telefon 0253.211.568 sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM GORJ>Comunicare>Materiale informative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS