Acasă Actualitate Vremea în următoarele zile în ţară

Vremea în următoarele zile în ţară

-

Meteorologii au anunţat că vremea în următoarle zile va fi mai ladă decât în mod normal pentru această perioadă a anului. Joi se mai răceşte puţin. Cerul rămâne acoperit în vest, nord-vest şi centru, pe unde mai apar precipitaţii slabe, trecătoare, în special ninsori. În sud şi est găsim vreme mai bună şi poate câţiva stropi de ploaie.

Vineri se încălzeşte la loc, însă avem o zi destul de neplăcută, mulţi nori şi vânt intens. În vest, nord-vest şi centru vin precipitaţii mai consistente. Dimineaţă vor fi ninsori cu lapoviţă, apoi o să plouă, iar la munte vor domina ninsorile.
Sâmbătă se face şi mai cald. Norii persistă în jumătatea nordică, pe unde o să picure trecător, dar în sud zărim puţin şi soarele.

Februarie începe cu 20 de grade Celsius. Va fi mai cald decât în mod normal în perioada următoare, a anunțat Administrația Națională de Meteorologie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Google publică rapoarte detaliate privind deplasarea persoanelor

Google a publicat, astăzi, o primă versiune a rapoartelor privind mobilitatea populației în contextul pandemiei COVID-19. Aceste rapoarte oferă date privind schimbările în mobilitatea...