15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBazinul de înot la Colegiul "Carol I", cu uşile închise după inaugurare

Bazinul de înot la Colegiul „Carol I”, cu uşile închise după inaugurare

Bazinul de înot de la Colegiul Naţional „Carol I“ Craiova, inaugurat în urmă cu o săptămână, este ţinut sub cheie. Deşi primarul Craiovei a anunţat că va fi deschis pentru elevi, miercuri, la ora prânzului, am găsit unitatea respectivă cu uşile închise. Nici picior de personal în spaţiul respectiv. Şi nici un elev. În colţurile geamurilor clădirii erau picături de condens. Şi asta în condiţiile în care regulamentul Colegiului „Carol I“, aprobat înainte de inaugurare şi pus la dispoziţie la eveniment, scrie că „programul de funcţionare al bazinului de înot la CN „Carol I” este în fiecare zi, între orele 9.30 şi 21.30. Accesul la bazin este permis între orele 9.30 şi 21.30“.


Tot în respectivul regulament mai scrie că „accesul utilizatorilor în incintă se face doar în cadrul orelor de program, în urma achitării contravalorii tarifului orar sau abomamentului“. Numai că lista cu preţurile nu a fost făcută publică de manager. Întrebat de tarifele de acces la bazinul de înot, managerul a spus miercuri, în grabă, că are alte activităţi.


„Avem inspecţii RODIS, nu stăm acum de tarife. O să vi le punem la dispoziţie“, a fost răspunsul lui Angel Cristian Stăiculescu, managerul Colegiului „Carol I“ din Craiova.

Imediat după cele precizate, managerul a şi părăsit pentru un timp unitatea şcolară.
Reamintim că pentru repunerea în funcţiune a bazinului de la Colegiul „Carol I“ din Craiova, Primăria Craiova a investit aproape 500.000 de euro. La inaugurare s-a anunţat că vor avea acces inclusiv elevi de la alte unităţi şcolare şi că înscrierile se vor face la secretariatul unităţii şcolare. Pentru acces la bazinul de înot la Carol au fost făcute şi alte porţi, care acum stau cu lacătul pe ele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS