0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Actualitate Ministrul Justiției a prezentat, marți, noii șefi ai DNA și Parchetul General

Ministrul Justiției a prezentat, marți, noii șefi ai DNA și Parchetul General

-

Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, a anunţat într-o conferinţă de presă propunerile pentru șefia marilor Parchete. Gabriela Scutea a fost propusă la şefia Parchetului general, iar Crin Bologa la conducerea DNA.

„Procedura este în curs, urmează etapa avizării și decizia preșdeintelui României. Voi face câteva precizări cu privire la procedura de selecție. Am desfășurat o procedură laborioas, pe baza analizei unor dosare consistente”, a declarat Cătălin Predoiu.

Doamna Gabriela Sutea a avut cel mai solid dosar. Este un procuror pentru care Ministerul Public nu prezintă necunoscute (…) Proiectul de management al doamnei Scutea a fost cel mai bun dintre toate cele prezentate. Cunoaște bine MCV și este foarte bine cunoscută la Bruxelles. Crin Bologa cunoaște DNA. Prestația la interviu a fost puternică și echilibrată. Aduce garanția că lupta anticorupție va continua energic”, a declarat Cătălin Predoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...