14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFostul șef al IPJ Gorj, în politică 24 de ore

Fostul șef al IPJ Gorj, în politică 24 de ore

Viorel Caragea, fostul comandant al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Gorj, a intrat în politică.

Acesta s-a înscris în USR Gorj și a devenit membru al filialei din Târgu Jiu. Caragea nu vrea, însă, funcții, și nici să candideze la Primăria Târgu Jiu. Deși cocheta cu această formațiune politică de mai mult timp, Caragea a depus solicitarea pentru a se înscrie în partid în urmă cu două săptămâni.

Susține că a ales Uniunea Salvați România pentru că este un partid democratic și transparent, care vrea să facă ceva pentru binele gorjenilor. Viorel Caragea a candidat ca independent la alegerile parțiale din 2017 pentru postul de primar de la Târgu Jiu, reușind să obțină atunci peste 1.000 de voturi. Chiar dacă afirmă că este dispus să plece de jos în partid și să meargă inclusiv la lipit de afișe, Caragea a recunoscut că nu l-ar deranja dacă șefii din USR i-ar oferi posibilitatea de a conduce o echipă la un moment dat.

Nici nu a venit bine că a şi plecat

Ieri, Caragea a anuţat că se retrage din USR după ce i s-au adus acuzaţii în mass media naţionale şi a declarat că o va da în judecată pe Clotide Armande pentru prejudicii de imagine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS