19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn autocar și autoturism spulberate de un TIR, pe Valea Oltului

Un autocar și autoturism spulberate de un TIR, pe Valea Oltului

-

Un autocar cu 43 de persoane şi o maşină au fost lovite, în această dimineaţă, de remorca unui TIR condus cu viteză în zona localităţii Tălmaciu, judeţul Sibiu. Patru persoane sunt rănite.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii ISU, şoferul este conştient, iar alte patru persoane implicate primesc îngrijiri medicale, trei bărbaţi şi o femeie.”Șoferul de aproximativ 40 de ani a fost descarcerat de către echipajul de pompieri și a primit îngrijiri medicale. El a fost transportat la UPU Sibiu cu fractură deschisă membre inferioare, conștient. Dintre cele patru persoane care au primit îngrijiri medicale trei au fost transportate la UPU Sibiu cu aurospecială de transport victime multiple cu diverse traumatisme.
Un număr de 41 de persoane din autocarul implicat in accident au fost evaluate și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea au fost preluate de alt autocar”

Din primele cercetări ale poliţiştilor, accidentul s-a produs între autocar, TIR şi o altă maşină, după ce camionul nu a adaptat viteza în curbă.

” Din primele cercetări, pe DN 7, intrarea în Tălmaciu, șoferul unui ansamblu tir condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, derapeaza, pătrunde pe contrasens unde capul tractor intră în coliziune cu un turism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorca lovește un autocar condus tot spre Sibiu, autocar în care se aflau 40 de pasageri și 3 șoferi.”

Trafic blocat total în continuare.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

România în sevraj bugetar

Aproximativ 100.000 de firme românești au început anul 2024...

ȘTIRI GdS