3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCozi uriaşe la Otopeni din cauza penelor de curent

Cozi uriaşe la Otopeni din cauza penelor de curent

Pasagerii care au dorit să decoleze de pe aeroportul Otopeni vineri dimineaţă au fost nevoiţi să stea la cozi la ghişeele de chech-in, din cauza unor blocaje la benzile de bagaje şi a unor pene de curent, potrivit reprezentanţilor CNAB.

″În cursul primei părţi a zilei de 3 ianuarie 2020, pe aeroportul Henri Coandă s-au înregistrat aglomerări la ghişeele de check-in, în special din cauză că numărul de bagaje de cală predate de pasageri a fost mult peste nivelul unei zile obişnuite. În aceste condiţii, deşi nu s-au înregistrat defecţiuni la sistemele de benzi de bagaje, acestea au funcţionat cu intermitenţă, ca urmare a suprasolicitării şi încărcării incorecte de către personalul agenţilor de handling”, se arată în informarea transmisă de CNAB.

În plus, au fost înregistrate şi căderi repetate de tensiune pe reţeaua electrică ce alimentează aeroportul, fapt ce a generat întreruperi ale altor sisteme din terminal.

“Facem precizarea că alimentarea electrică a sistemelor vitale este asigurată şi cu generatoare, astfel încât acestea să funcţioneze fără întreruperi”, au mai arătat reprezentanţii aeroportului.

Aceştia au subliniat că nu s-au înregistrat întârzieri semnificative ale curselor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS