12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRevoltător: Câine mutilat după ce mai mulți bărbați i-au băgat o petardă în gură

Revoltător: Câine mutilat după ce mai mulți bărbați i-au băgat o petardă în gură

Un nou caz revoltător de cruzime împotriva animalelor. O cățelușă a fost grav rănită la Satu-Mare după ce câțiva indivizi i-au băgat în gură o petardă care a explodat. 

Un ONG pentru drepturile animalelor a făcut public cazul și anunță că au fost făcute mai multe plângeri. De asemenea, Asociația a anunțat că oferă recompensă pentru aflarea făptașilor.


”Din păcate acesta este rezultatul PETARDELOR. A început „show-ul , distracție cu petarde pe seama câinilor…” Acest suflet își ducea traiul din mila câtorva persoane, care îi ofereau mîncare și apă, ba chiar e și sterilizata, dar câțiva nemernici s-au găsit să se distreze pe seama ei, și nu oricum….ci i-au băgat petardă în gură…( să fie siguri că au de ce râde)…”, a scris Asociația pe contul de Facebook pe 30 decembrie.
Cățelușa a supraviețuit, iar după intervenția chirugicală se află sub tratament. Între timp s-au făcut mai multe plângeri, potrivit Asociației.

Potrivit legii, o asemenea faptă se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. Studiile internaţionale arată că aproape toţi criminalii în serie, cât şi autorii celor mai cumplite masacre din istoria Americii, sunt cunoscuţi pentru antecedentele lor în chinuirea animalelor, înainte să facă primele victime umane. Unul din doi criminali în serie a început prin a tortura animale, spun statisticile de peste ocean, conform Digi24.

„Aceste javre sunt viitorii criminali ai României, asta trebuie să înţeleagă şi societatea.FBI are o listă cu toţi cei care comit astfel de crime contra animalelor, au văzut relaţia directă dintre autorii acestor acte de cruzime asupra animalelor şi cei care comit crime”, a declarat Tudor Ionescu, consilier general la Primăria Bucureşti, în legătură cu acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS