Acasă Actualitate Iohannis, mesaj de Anul Nou: Am deplină încredere că în 2020 vom...

Iohannis, mesaj de Anul Nou: Am deplină încredere că în 2020 vom rămâne însufleţiţi de visul nostru pentru o Românie mai bună

-

https://www.facebook.com/watch/?v=778483475988028

Președintele Klaus Iohannis a transmis marţi un mesaj de Anul Nou, în care îşi exprimă încrederea că, în 2020, românii vor rămâne „însufleţiţi de visul pentru o Românie mai bună”, după ce ”2019 a fost anul victoriei democraţiei şi al implicării civice”.

”Dragi români, 2019 a fost anul victoriei democraţiei şi al implicării civice, când am arătat tuturor că suntem o naţiune unită în jurul unor valori şi idealuri comune. Am deplină încredere că în acest nou an care stă să înceapă vom rămâne însufleţiţi de visul nostru pentru o Românie mai bună. Să construim împreună aşadar, cu solidaritate şi speranţă, România normală, ţara care devine cu adevărat acasă pentru toţi românii, oriunde s-ar afla. Un An Nou fericit tuturor! La mulţi ani!” – este mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, postat pe pagina sa de Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. Un producător depinde de Italia

Cum se descurcă un antreprenor din Dolj, care are 70 de salariați, iar activitatea sa depinde, în foarte mare măsură, de furnizori și clienți din Italia. „Salariile trebuie plătite. Mie nu îmi place să stau cu mâna întinsă la stat!“, spune antreprenorul care produce încălțăminte la Segarcea, pentru un brand internațional, cu sediul în Italia.