11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOrban: Bani din fondul de rezervă pentru salariaţii din Inspectoratele Teritoriale de Muncă

Orban: Bani din fondul de rezervă pentru salariaţii din Inspectoratele Teritoriale de Muncă

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că banii necesari plăţii integrale a drepturilor salariale ale angajaţilor din inspectoratele de muncă pot fi alocaţi din Fondul de rezervă, informează Agerpres.

„Trebuie să faceţi un calcul, care este necesarul pentru plata integrală a drepturilor salariale ale angajaţilor din Inspectoratul Teritorial de Muncă şi din Inspectoratele Judeţene şi putem aloca din Fondul de rezervă o suplimentare a bugetului Ministerului Muncii. Solicitarea mea e să fie o situaţie clară, bine fundamentată, să putem să alocăm banii necesari pentru plata drepturilor salariale”, i-a transmis premierul ministrului Muncii, Violeta Alexandru, la începutul şedinţei de Guvern.

Ministrul Muncii a explicat că, în cursul serii de joi, printr-o adresă a inspectorului şef de la Inspecţia Muncii i s-a adus la cunoştinţă că nu mai sunt fonduri în bugetul instituţiei pentru salariile aferente lunii noiembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS