19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞOCANT/ Tânăr, la un pas de moarte din cauza neatenţiei

ŞOCANT/ Tânăr, la un pas de moarte din cauza neatenţiei

Un clujean de 20 de ani a fost la un pas de a-și pierde viața după ce a traversat calea ferată fără să observe trenul la doar câțiva metri, distras de telefon.

Tânărul din Cluj-Napoca, se întorcea, miercuri seara, de la muncă, din Jucu, iar o clipă de neatenție putea să-l coste viața. Acesta nu a respectat culoarea semaforului la nivel cu calea ferată şi a fost la un pas de a fi spulberat de trenul care circula pe ruta Cluj-Bistrița Nord.

Minunea de la trecerea la nivel cu calea ferată, din Jucu Herghelie ‼‼‼‼

București, 6 decembrie 2019Minunea de la trecerea la nivel cu calea ferată, din Jucu Herghelie ‼‼‼‼ Imaginile au fost surprinse de camerele video montate la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, miercuri, 4 decembrie, în Cluj. Conducătorul auto nu a respectat semnalele luminoase și acustice de la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, fiind la un pas de a fi spulberat de trenul care circula pe ruta Cluj-Bistrița Nord.Tânărul, în vârstă de 20 de ani, le-a declarat polițiștilor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj că, în acel moment, atenția îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta. E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi.Pentru că viața are prioritate, conducătorii auto trebuie să respecte semnificația indicatoarelor și a semnalizării de la trecerile la nivel cu calea ferată!Imagini: CFR Infrastructura/SRCF Cluj

Gepostet von CFR Infrastructura am Freitag, 6. Dezember 2019

Imaginile au fost surprinse de camerele video montate la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, miercuri, 4 decembrie, în Cluj.

„Cel în cauză ne-a mărturisit că, de-a lungul timpului, a tratat toate lucrurile cu responsabilitate; nu a mai avut niciodată un eveniment rutier. Însă, ne-a relatat că, în acel moment, atenția îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta.Acum, îl încearcă sentimente contradictorii. E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi”, relatează polițiștii, pe Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS