16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Minecraft“ şi „Fortnite“, cele mai vizionate jocuri în 2019

„Minecraft“ şi „Fortnite“, cele mai vizionate jocuri în 2019

Înainte de a lansa YouTube Rewind-ul acestui an, un video care înfăţişează cele mai tari momente ale anului şi lucrurile care au fost în trend, platforma de video-sharing a dezvăluit, joi dimineaţă, lista celor mai vizionate jocuri, transmite hollywoodreporte.com.

„Minecraft“, jocul de construcţie cu cuburi, pentru pasionaţi de toate vârstele, a fost cel mai vizionat în 2019. Jocul aparţinând Microsoft a stârnit un nou val de interes după ce, în luna iulie, youtuber-ul Felix Kjellberg, alias PewDiePie, a postat un nou video cu jocul pentru cei 102 milioane de abonaţi ai lui.

„Fortnite“, al celor de la Epic Games, care a reuşit să eclipseze Facebook ca platformă de socializare pentru adolescenţi şi a generat mai mult profit anul trecut decât orice alt joc din istorie, a fost al doilea cel mai vizionat joc de anul acesta. A fost urmat de „Grand Theft Auto“ al celor de la Rockstar Games, care a rămas foarte popular de la lansarea lui în 2013.

Rivalul „Fortnite“, „PUBG Mobile“, care a generat 860 milioane $ în venituri globale anul acesta, s+a situal pe locul 66 în top, iar „League of Legends“ pe locul 7.

Iată mai jos topul complet din YouTube Rewind:

  1. Minecraft
  2. Fortnite
  3. Grand Theft Auto
  4. Garena Free Fire
  5. Roblox
  6. PUBG Mobile
  7. League of Legends
  8. PlayerUnknown’s Battlegrounds
  9. Brawl Stars
  10. Mobile Legends: Bang Bang

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS