16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAndreea Răducan a demisionat din funcţia de preşedintă a Federaţiei Române de Gimnastică

Andreea Răducan a demisionat din funcţia de preşedintă a Federaţiei Române de Gimnastică

Fosta sportivă olimpică, Andreea Răducan, a anunţat, astăzi că demisionează din funcţia de preşedintă a Federaţiei Române de Gimnastică.

Aleasă în funcţia de preşedintă la 4 august 2017,aceasta a susţinut înlocuirea antrenorilor Nicolae Forminte (feminin) şi Marius Urzică (masculin), cărora le reproşează neîndeplinirea obiectivelor, mai exact ratarea calificării cu echipele la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

„Neîndeplinirea obiectivului, calificarea echipelor la Jocurile Olimpice de la Tokyo, m-a făcut să consider că e nevoie de schimbare, că poate nu sunt omul potrivit la conducerea federaţiei. Sub o formă sau alta o parte din membrii Comitetului Executiv nu doresc să facă o schimbare, spunând că nu sunt soluţii. Nu sunt dispusă în continuare să-mi asum ceea ce nu se doreşte a se face în continuare, motiv pentru care am decis după şedinţa Comitetului Executiv să pun punct prezenţei mele în frunte Federaţiei Române de Gimnastică. Voi rămâne în continuare alături de gimnastica românească”, a declarat aceasta.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS