3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEchipa Netflix, agresată de tăietorii de lemne din Valea Cernei

Echipa Netflix, agresată de tăietorii de lemne din Valea Cernei

O echipă de filmare a platformei de streaming Netflix a fost agresată de tăietorii de lemne, în timp ce realizau un reportaj despre fenomenul tăierilor ilegale de pădure în România. În timpul filmărilor pentru documentar jurnaliştii americani au trecut prin clipe de coşmar, fiind sechestraţi în pădure de către exploatatorii de lemn.

”Broken” şi partea întunecată a industriilor lemnului

Echipa Netflix realizează filmări în România pentru seria de documentare ”Broken”

”Broken” grupează mai multe documentare realizate de creatorii seriilor ”Rotten” şi ”Anthony Bourdain: Parts Unknown” pentru platforma Netflix. Grupajul de reportaje de investigaţie expune fraude, fenomene de corupţie şi neglijenţă care marchează unele dintre cele mai cunoscut produse din lume. Serialul Netflix care va fi difuzat în 190 de ţări începând cu 27.11.

Serialul expune partea întunecată a industriilor lemnului, cosmeticelor, plasticului şi ţigărilor electronice. Când vine vorba despre mobilă ieftină, de proastă calitate, care devastează pădurile şi se vinde pe toată planeta, România este cap de listă în episodul documentarului dedicat acestui subiect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS