Acasă Actualitate Explozie într-un bloc de garsoniere din Tulcea

Explozie într-un bloc de garsoniere din Tulcea

-

O explozie s-a produs în această dimineață într-un bloc de garsoniere din orașul Tulcea, 4 oameni au ajuns la spital. În urma exploziei 24 de garsoniere și mai multe mașini parcate au fost afectate.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Tulcea, aceştia au fost solicitaţi în jurul orei 6:10 în urma unei explozii ce a avut loc într-un bloc de garsoniere din orașul Tulcea. 24 de garsoniere au fost afectate și mai multe autoturisme aflate în parcare. Explozia nu a fost urmată de incendiu.
În urma exploziei, trei bărbați cu vârste de 31, 78, 22 de ani și o tânără de 18 ani au ajuns la Spitalul Județean Tulcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un deținut a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă

Un bărbat de 25 de ani, a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă, părăsind un punct de lucru situat în municipiul Constanţa, a informat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

A cerut să nu mai plătească apa, deoarece a văzut un cuplu făcând sex la baraj

Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, a cerut în audiență, la primar, să nu plătească factura la apă și canalizare pentru că el nu folosește apa, după ce a văzut un cuplu făcând sex la barajul de unde provine.