8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate STS susține că sistemul de centralizare pentru alegeri este protejat

STS susține că sistemul de centralizare pentru alegeri este protejat

Alegeri prezidentiale 2019. Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) anunță că echipamentele care asigură funcționarea sistemului de centralizare a proceselor verbale la alegeri sunt protejate de eventualele căderi și fluctuații de tensiune. Serviciul va asigura neîntrerupt asistență la sediul AEP, 24 de ore din 24, transmite Hotnews.

”Echipamentele informatice care asigură funcționarea Sistemului informatic de centralizare a proceselor verbale sunt instalate, după cum prevede legea, în spațiul tehnic pus la dispoziție de către Autoritatea Electorală Permanentă. Beneficiază de protecție la căderi și fluctuații de tensiune. Protectia se face prin echipamente de tip UPS și generator electric”, informează reprezentanții Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Generatorul este, astfel, pus în funcțiune atunci când este întreruptă energia electrică. „STS asigură neîntrerupt asistență tehnică la sediul AEP, 24 de ore din 24”, mai transmit reprezentanții serviciului, conform Hotnews.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...

Modernizare mai scumpă pentru trei străzi din Craiova

Strada Plopului, Mesteacănului şi Trandafirului sunt trei străzi dintr-un pachet de 27 care vor fie modernizate pe acordul-cadru până la sfârșitul anului...