11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRealitatea TV se închide de miercuri, după ce CNA a respins prelungirea licenţei

Realitatea TV se închide de miercuri, după ce CNA a respins prelungirea licenţei

Realitatea TV se închide, după ce a pierdut marți licența de emisie. Miercuri va fi ultima zi în care telespectatorii vor putea urmări emisiunile postului TV de știri controlat de Cozmin Gușă, recent intrat în PSD.

Potrivit HotNews, membrii CNA au luat în considerare o cerere de modificare a structurii serviciului de programe a postului Realitatea Plus, care să retransmită actualul conținut Realitatea TV. Cererea a fost aprobată rapid, cu unanimitate. Realitatea TV a fost lansată în toamna lui 2001, în urmă cu 18 ani.

Miercuri, 30 octombrie, este ultima zi de emisie, după ce prelungirea licenței de emisie a fost respinsă în ședința de marți de la CNA, relatează Pagina de Media. Membrii au votat împotriva prelungirii întrucât societatea care operează televiziunea nu a depus documentația necesară.

Mai exact, societatea Realitatea Media se află în insolvență de opt ani și nu are nici acum un plan de reorganizare aprobat și nu a putut depune certificatul fiscal. Au fost doar patru voturi pentru prelungirea licenței, din cei zece membri prezenți, deși era nevoie de cel puțin șase pentru ca cererea să fie admisă.


Citeşte întreaga ştire pe Libertatea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS