21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Selfie cu ghinion

Selfie-ul dăunează grav…. libertății!, aceasta ar putea fi învățătura de care a avut parte un conațional al nostru zilele trecute.

Un român, în vârstă de 22 de ani, care trăiește în Italia și care era căutat de poliția din Peninsulă de ceva vreme, a fost prins într-un mod neașteptat, conform celor relatate de cotidianul La Repubblica.

Bărbatul, care are de executat o condamnare la doi ani de închisoare pentru furturi și jafuri, a avut proasta inspirație (sau tupeul) de a se alătura grupului de persoane care urmăreau o echipă de televiziune venită să facă o anchetă într-un cartier de la periferia orașului Torino. Reporterul care venise să facă reportajul, trimis al emisiunii „Striscia la Notizia“, Vittorio Brumotti, este cunoscut și pentru talentul său la acrobații cu bicicleta.

Românul, mare fan al acestuia, a venit să-și vadă idolul în carne și oase și a fost remarcat în mulțime de polițiștii prezenți la fața locului. Aceștia au stat cu ochii pe el până i s-a alăturat lui Brumotti pentru a-și face o fotografie cu telefonul împreună cu acesta și apoi l-au luat ca din oală.

Reporterul, care fără să vrea și să știe a ajutat la prinderea infractorului, a fost pus să semneze ca martor procesul-verbal făcut de patrula care a efectuat arestarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS