9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Bărbatul care s-a proptit cu maşina într-un stâlp, reţinut

Bărbatul care s-a proptit cu maşina într-un stâlp, reţinut

Bărbatul care s-a proptit, aseară, cu maşina într-un stâlp de pe strada Matei Basarab din Râmnicu Vâlcea, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit constatat că bărbatul de 30 de ani, din Râmnicu Vâlcea, are dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, el a refuzat recoltarea de probe biologice.

Pe numele bărbatului de 30 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, refuz de prelevare mostre biologice, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă. Bărbatul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J Vâlcea. El urmează să fie prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...