Acasă Actualitate O fată răpită de proxeneţi a murit în braţele tatălui său

O fată răpită de proxeneţi a murit în braţele tatălui său

-

O fată în vârstă de 15 ani, răpită de proxeneţi pe când avea numai 13 ani, s-a întors acasă după doi ani, însă şi-a pus capăt zilelor din cauza dramei pe care a trăit-o, potrivit abc7chicago.com.

Familia ei a lansat un apel pentru a atrage atenţia asupra fenomenului traficului de minori.

Letty Serrano a fost răpită în anul 2017 chiar de lângă şcoala la care învăţa, în nordul oraşului Houston, Texas (Statele Unite ale Americii).

Fata avea numai 13 ani atunci când a fost răpită de un proxenet, drogată şi apoi vândută unei reţele de traficanţi de minori.

După doi ani, Letty s-a întors acasă, iar părinţii spun că a fost extrem de afectată de ceea ce i s-a întâmplat. După ce s-a întors, tânăra în vârstă de 15 ani a primit tratament, a fost consiliată psihologic şi a avut parte de suportul întregii familii.

Din nefericire, în urmă cu câteva zile, tânăra s-a închis în baia casei sale şi şi-a pus capăt zilelor.Tatăl ei a fost cel care a găsit-o fără suflare şi nu a reuşit să o salveze. „A murit în braţele mele”, a declarat bărbatul pentru abc7chicago.com.

Familia tinerei a lansat un apel pentru a atrage atenţia asupra fenomenului traficului de minori.

ȘTIRI VIDEO GdS

Liberalii vor Corpul de Control al premierului la SJU Craiova

Liberalii doljeni acuză autorităţile judeţene că nu se preocupă de soarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. Într-o conferinţă de presă susţinută duminică,...