18.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO clădire cu şapte etaje s-a prăbuşit. Un mort şi zece dispăruţi

O clădire cu şapte etaje s-a prăbuşit. Un mort şi zece dispăruţi

-


Cel puţin o persoană a murit şi alte zece sunt date dispărute după prăbuşirea spectaculoasă, marţi, a unui imobil cu şapte etaje într-un cartier rezidenţial din Fortaleza, oraș din nord-estul Braziliei, au anunţat pompierii.

Autoritățile orașului de 2,6 milioane de locuitori din nord-estul Braziliei au spus că alte persoane se află sub resturi. Unele dintre ele comunică telefonic cu rudele și echipele de salvare, potrivit www.jems.com
Comandantul secției de pompieri Cleyton Bezerra a declarat că au fost găsiți opt supraviețuitori şi cadavrul neidentificat.
„Este o situație dificilă. Există părți ale clădirii care se pot prăbuși în continuare ”, a spus Bezerra, care a condus operațiunea de salvare.

„Deocamdată încercăm să auzim sunete care indică unde se află oamenii. Există mai multe straturi de resturi „, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Romario Fernandes. El a spus că operațiunea de salvare va dura câteva zile.
Daiane Moreira lucra lângă clădire când s-a întâmplat tragedia
„Am auzit doar un boom și clădirea a cazut dintr-odată. Un bărbat a ieșit plin de sânge și cu un braț rupt; el a fost singurul pe care l-am putut ajuta ”, a spus Moreira jurnaliștilor de la fața locului, în timp ce rudele și prietenii locuitorilor clădirii plângeau și așteptau informații.
Nu este încă stabilită cauza prăbuşirii. Clădirea este situată în centrul Fortalezei, la aproximativ 2 mile (3 kilometri) sud de plaja Iracema, unul dintre punctele turistice de top ale orașului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Rapid – „U“ Craiova 1-2 | Alb-albaștrii au „stins...

Universitatea Craiova a câștigat în prelungiri, scor 2-1, partida...

ȘTIRI GdS