Acasă Actualitate Trafic restricţionat şi în condiţii de ceaţă

Trafic restricţionat şi în condiţii de ceaţă

-


Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, astăzi, până la ora 10.00. Vizibilitatea scade local sub 200 de metri şi izolat, sub 50 de metri, în judeţele Harghita, Covasna, Sălaj, Bacău, Iaşi, Alba, Braşov, Mureş, Sibiu, Vaslui, Galaţi, Vrancea, Cluj, Bistriţa – Năsăud şi Caraş – Severin.

Recomandăm conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele dinainte şi să folosească corespunzător luminile.

Din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă, sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie, astfel:

  • Până la data de 15.10.2019 se execută lucrări de dislocare a blocurilor de roci instabile de pe versanţi, pe DN 7 Sibiu-Râmnicu Vâlcea, km 198+300m – 200+645 m şi km 201+452 m – 204+000 m, pe raza orașului Călimănești, judeţul Vâlcea. Astfel, între orele 06.00-13.00, se închide circulația în reprize de 15 minute, pentru executarea lucărilor.
  • Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 20+500 de metri – 27+200 de metri. În zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, şi 64 – 70, între localităţile Lehliu Gară şi Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, se efectuează lucrări de întreţinere a părţii carosabile. Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Constanţa pe celălalt sens, unde traficul se va desfăşura pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă până în cursul lunii noiembrie.

Traficul feroviar este închis în perioada 23 septembrie 2019 – 23 noiembrie 2019 pe secţia de cale ferată 409, între localităţile Vişeu de Jos şi Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, unde se efectuează lucrări de întreţinere la tunelul din localitatea Runcu, între staţiile CF Leordina şi Valea Vişeului.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie şi să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate, potrivit Centrului Infotrafic din IGPR.

ȘTIRI VIDEO GdS

Liberalii vor Corpul de Control al premierului la SJU Craiova

Liberalii doljeni acuză autorităţile judeţene că nu se preocupă de soarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. Într-o conferinţă de presă susţinută duminică,...