19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIon Iliescu rămâne internat la Spitalul Elias

Ion Iliescu rămâne internat la Spitalul Elias

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, va rămâne în continuare internat la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde a fost supus unor controale amănunțite.

„Evoluția stării de sănătate a lui Ion Iliescu este azi (sâmbătă – n.r.) una ușor favorabilă. A făcut și câțiva pași, după ce vineri a stat numai în pat. Va rămâne in continuare aici, sub atenta observatie a medicilor”, au precizat, pentru Mediafax, surse medicale.

Ion Iliescu a fost internat vineri la Elias, după ce fostul președinte a acuzat o stare de rău. Potrivit medicilor, este vorba de problemele cardiace pe care Iliescu le are și care în prezent s-au acutizat.

Fostul președinte al României Ion Iliescu s-a prezentat și în iunie la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală pentru un control de rutină, au declarat atunci pentru mediafax surse medicale. Reprezentanții spitalului au precizat că fostul șef de stat nu a rămas internat.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul președinte are 89 de ani și a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operatii fiind făcută la Paris, în 2007.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS