25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateActrița Tamara Buciuceanu rămâne internată la Terapie Intensivă

Actrița Tamara Buciuceanu rămâne internată la Terapie Intensivă

Tamara Buciuceanu Botez va rămâne în continuare internată în Secția de Terapie Intensivă la Spitalul Elias din Capitală, fiind necesar ca actrița să fie ținută sub observație, chiar dacă evoluția stării de sănătate a acesteia este una favorabilă, au declarat pentru Mediafax surse medicale.

Evoluția stării de sănătate a actriței Tamara Buciuceanu Botez este una favorabilă, au precizat surse medicale. Actrița va rămâne în continuare internată la Terapie Intensivă.

Actrița Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată de urgență, joi, la Spitalul Elias din București, au declarat reprezentanții instituției medicale.

„E internată, este în terapie intensivă, dar e conștientă, e cooperantă, nu e intubată sau ventilată”, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

„Această internare a survenit pe fondul decompensării unei boli cardiace mai vechi. Niște probleme cardiace mai vechi acutizate”, a mai spus acesta, care a adăugat că actrița va mai rămâne internată cu siguranța câteva zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS