16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMario Iorgulescu, urmărit penal pentru ucidere din culpă

Mario Iorgulescu, urmărit penal pentru ucidere din culpă

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, este urmărit penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului, anunță Parchetul Tribunalului București, scrie hotnews.ro

Procurorii spun că ancheta penală continuă, chiar dacă tânărul a fost transferat la o clinică din străinătate și că au încercat să îi aducă la cunoștință acestuia acuzațiile, dar nu au reușit din cauza stării de sănătate a fiului șefului LPF.

La data de 19 septembrie 2019, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul Iorgulescu Gino – Mario sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, a transmis Parchetul Tribunalului București, printr-un comunicat de presă.

Mario Iorgulescu, transferat la o clinică din UE

Procurorii spun că tot în 19 septembrie, Spitalul Universitar de Urgenţă Elias a fost anunțat că în 20 septembrie procurorii se vor deplasa la sediul spitalului pentru proceduri care vor implica tânărul.

Cu toate acestea, întrucât procurorul de caz a fost informat telefonic de către reprezentanţii spitalului cu privire la un posibil transfer al pacientului la o clinică din Uniunea Europeană, în cursul zilei de 20 septembrie 2019, s-a decis ca activitatea menţionată anterior să fie efectuată de îndată. În acest sens, la data de 19 septembrie 2019, în jurul orei 19:00, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, însoţit de ofiţeri din cadrul Poliţiei Capitalei, s-a deplasat la Spitalul Elias în vederea aducerii la cunoştinţă a acuzaţiei formulate, mai spune Parchetul.

Instituția precizează că procurorii nu i-au putut comunica lui Mario Iorgulescu acuzațiile, din cauza stării de sănătate. Luni dimineaţa, procurorul de caz a fost informat telefonic că este în curs procedura de transfer a lui Mario Iorgulescu la o clinică din Uniunea Europeană, context în care a fost solicitată o informare scrisă din partea Spitalului Elias referitoare la procedura de transfer.

În urmă cu două săptămâni, Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier în care și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani, iar analizele au stabilit că el era băut și consumase cocaină.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS