19.4 C
Craiova
marți, 2 iunie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Senator liberal: Dăncilă și Teodorovici au pus avionul să-i aștepte 30 de minute

Senator liberal: Dăncilă și Teodorovici au pus avionul să-i aștepte 30 de minute

Premierul Viorica Dăncilă și ministrul de finanțe, Orlando Teodorovici, ”au pus avionul să-i aștepte 30 de minute la București”, afirmă senatorul liberal Florin Cîțu.

Cei doi au ajuns deja la Londra după ce au călătorit la bussiness class, spune Cîțu.

”Ăstia sunt socialiștii de caviar. Toacă banii din taxe pentru interese personale mai ceva ca viermii de mătase”, acuză liberalul.

Dăncilă va efectua, începând de duminică o vizită de două zile în Statele Unite.

Cîțu susține că este vorba de o vizită privată, motiv pentru care premierul ar trebui să plătească: ”Orice cheltuiala de la buget pentru această călătorie înseamnă deturnare de fonduri și se pedepsește cu închisoarea. Viorica, ai grijă mare. Curtea de Conturi tace acum dar nu va mai tăcea in câteva săptămâni. Garantez. Inca un aspect. Biroul Permanent al Senatului a aprobat ca în această vizită privată sa mearga și vicepreședintele senatului de la PSD, Valeca. Mâine voi cere BP din Senat să nu plătească niciun leu pentru domnul Valeca având în vedere caracterul privat al acestei călătorii.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Auto / Marea Britanie şi Austria vor organiza câte...

Austria şi Marea Britanie vor găzdui câte două Marii Premii, fără spectatori, conform calendarului revizuit al Campionatului Mondial de Formula 1. Acesta...