Acasă Actualitate Greva piloţilor British Airways va continua

Greva piloţilor British Airways va continua

-

Greva piloţilor British Airways va continua şi spre finalul lunii septembrie, pe 27 septembrie, potrivit BBC.

British Airways a început să trimită e-mailuri pasagerilor pentru a-i informa că zborurile vor fi anulate, cu două săptămâni înaintea unei alte greve a piloţilor, transmite BBC.
Acţiunea piloţilor este de aşteptat să afecteze sute de zboruri şi zeci de mii de pasageri.
Disputa a izbucnit de la o creştere a salariilor, despre care piloţii spun că nu este suficient de mare.
Piloţii au organizat o grevă de 48 de ore la începutul acestei săptămâni, determinând aproape 200.000 de pasageri să îşi schimbe planurile de călătorie.

O purtătoare de cuvânt a British Airways a spus că decizia a fost luată „pentru a oferi clienţilor cât mai multă siguranţă”. Pasagerilor li se oferă rambursare completă sau posibilitatea de a face rezervări la o dată alternativă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...