Acasă Actualitate O maimuță umblă liberă prin Capitală

O maimuță umblă liberă prin Capitală

-

O bucureşteancă din sectorul 5 a filmat o maimuță care se plimba pe gardul casei sale. Era în curte cu copilul pe care-l dădea în leagăn. La aceasta oră, autorităţile Capitalei caută în continuare maimuţa.


Femeia a sunat la 112, au fost chemați jandarmii, dar nu au reușit să captureze maimuța.
Ulterior, o echipa de la Protecția Animalelor a sosit la fata locului, dar în continuare maimuța a reușit să scape, potrivit digi24.ro.

udor Ionescu, consilier general în Primăria Capitalei spune că maimuța ar aparține unui bărbat din sectorul 5. Trei maimuțe au scapăt din curtea lui, două au fost capturate, însă una este în continuare pe străzi.
Tudor Ionescu spune că proprietarul va fi amendat pentru că legislația îi interzice să deține animale precum maimuțele.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

NASA vrea să angajeze specialist cu abilități în criptomonede

Nasa, agenția responsabilă pentru cercetarea spațiului, recrutează un candidat cu o gamă largă de abilități. Printre principalele abilități, candidatul trebuie să aibă experiență în criptomonede și tehnologie blockchain.