8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn cuplu este acuzat de furt în urma unei erori de transfer a băncii

Un cuplu este acuzat de furt în urma unei erori de transfer a băncii

Un cuplu din Pennsylvania a fost acuzat de furt, după ce a cheltuit mii de dolari, pe care banca i-a transferat din greșeală în contul celor doi, scrie BBC.

Potrivit unei declaraţii pe proprie răspundere Robert și Tiffany Williams au primit din greșeală 120.000 de dolari (97.000 de lire sterline) și apoi au cheltuit aproape tot.

Pentru „descoperirea de cont” şi pentru faptul că aceştia au cheltuit banii achiziţionând un SUV şi alte bunuri, cuplul riscă de asemenea şi o amendă de 100.000 de dolari, a anunţat poliţia.

Cei doi au recunoscut că știau că banii nu le aparțin. Soții Williams, în vârstă de 36 și 35 de ani, au fost acuzați de furt și de primirea de bunuri furate. Ei au fost eliberați pe cauțiune.

Transferul ar fi trebuit să fie realizat către o firmă de investiții, de către banca BB&T, pe 31 mai. Eroarea a fost observată pe 20 iunie. Până la această dată, soții cheltuiseră deja 107.000 de doalri.

Cei doi au cumpărat un Chevrolet Traverse, încă două mașini, o rulotă și alte bunuri casnice. De asemenea, ei au oferit 15.000 prietenilor lor, pentru a-i ajuta financiar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS