20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni


Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

În săptămâna 9 – 16 septembrie, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal al periodei în extremitatea de vest a teritoriului, iar în restul țării va fi deficitar.

În săptămâna 16 – 23 septembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în toate regiunile.

În săptămâna 23 – 30 septembrie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele specifice pentru acest interval. Regimul pluviometric se va menține deficitar la nivelul întregii țări.

În săptămâna 30 septembrie – 7 octombrie, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS