10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞcoala Mofleni va scăpa de toaletele din curte în următoarele patru luni

Şcoala Mofleni va scăpa de toaletele din curte în următoarele patru luni

Şcoala Mofleni, structură a Şcolii „Anton Pann” din Craiova va scăpa de toaletele din curte, care sunt în paragină, în maximum patru luni, a anunţat viceprimarul Craiovei.

Unitatea şcolară are de câţiva ani grupuri sanitare la interior, dar nu a reuşit să obţină autorizaţia de demolare de la Primăria Craiovei. Reprezentanţii administraţiei locale dau însă vina pe managerul şcolii.

„Documentaţia pentru demolare depusă de managerul şcolii este incompletă. Am rugat managerul să depună toate documentele necesare. În maximum patru luni vom demola acele construcţii”, a spus viceprimarul Stelian Bărăgan.

De altfel, viceprimarul a făcut astăzi din nou o vizită la unitatea şcolară, ca urmare a reportajului apărut în GdS, în care se prezentau condiţiile în care va începe şcoala şi a precizat că a luat decizia să facă reparaţiile necesare. Una din probleme era un radiator rupt, iar alta era căminul de apometre care era neacoperit. „Am luat decizia de a schimba respectivul radiator. Şi căminul pentru apometre va fi acoperit”, a mai spus viceprimarul Stelian Bărăgan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS