14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTurneul de tenis Probitas Open - 14-15 Septembrie

Turneul de tenis Probitas Open – 14-15 Septembrie

Tinerii care doresc să practice tenis de performanţă sunt invitaţi la cea de a IV-a ediţie a turneului de tenis Probitas Open orgdanizat de Rotary Craiova Probitas și Rotaract Craiova Probitas la Craiova.

Rotary Craiova Probitas și Rotaract Craiova Probitas organizează în perioada 14-15 Septembrie turneul de tenis Probitas Open – ediția a IV a. Acesta are scop caritabil și își propune susținerea tinerilor care doresc să practice tenis de performanță precum și încurajarea câștigătorilor prin premierea lor. Turneul are categorii de juniori (simplu) și de seniori (dublu), iar locurile pe tablourile de joc sunt limitate.

Rotaract înseamnă, înainte de toate, prietenie

Cluburile Rotaract au întâlniri săptămânale în care se discută proiecte, se vizitează alte cluburi sau se desfaşoară activităţi socio-culturale şi work-shopuri de dezvoltare personală și profesională. În afara şedinţelor, Rotaractienii au ocazia să se implice în proiecte comunitare sau vocaţionale, să participe la seminarii şi conferinţe şi să cunoască tineri de elită din toate colţurile lumii, deoarece Rotaract înseamnă, înainte de toate, prietenie.

Scopul Rotaract este de a oferi tinerilor oportunitatea de a-și spori cunoștințele și abilitățile care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, pentru a răspunde nevoilor fizice și sociale ale comunităților lor, și de a promova relații mai bune între toți oameni din intreaga lume într-un cadru bazat pe prietenie și servicii. Membrii Rotaract sunt tineri care își doresc să crească alături de comunitățile din care fac parte. În acest sens sunt organizate diferite tipuri de proiecte: comunitare, vocaționale, educaționale, ecologice. Scopul acestor proiecte este de a promova spiritul rotaractian, de a ajuta la dezvoltarea comunităților și de a susține elitele.

Detalii despre programul concursului:

Turneul va avea loc la baza sportivă Pro Tenis în weekend-ul 14-15 Septembrie, iar programul de concurs va fi afișat pe pagina de Facebook Rotaract Craiova Probitas, pe rotaractprobitas.ro și pe rotaryprobitas.ro cu 2 zile înainte de concurs.

Pentru înscrieri, vă rugăm să accesați: https://forms.gle/GQYq8GGtKGPXaYpU9Pentru informații suplimentare, puteți accesa pagina www.rotaractprobitas.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS