10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiovenii vor avea din nou apă caldă

Craiovenii vor avea din nou apă caldă

Craiovenii care sunt racordaţi la sistemul centralizat de încălzire al oraşului vor avea începând din această noapte apă caldă. Excepție vor face două cartiere unde furnizarea apei calde va începe de duminică.

Reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia- Sucursala Termocentrale II Craiova spun că reţelele au fost încărcate, iar la acest moment temperatura agentului, cât şi presiunea sunt în creştere pentru a ajunge la parametrii normali. Prin urmare, cartierele oraşului vor beneficia de apă caldă menajeră după ce timp de şase zile aceasta a fost sistată.

”Sistarea a fost necesară pentru revizia anuală, programată de CEO, ceea ce a implicat oprirea furnizării de agent termic primar pentru prepararea apei calde menajere. Trebuie făcută menţiunea că două din cartierele oraşului vor primi apă caldă ceva mai târziu, este vorba de Centru şi cartierul 1 Mai. Acestea vor avea apă caldă la robinet abia în cursul zilei de mâine.Începând din această noapte oraşul Craiova va beneficia de apă caldă cu excepţia zonei centrale şi cartierului 1 Mai. Aici furnizarea se va relua abia în cursul zilei de mâine (duminică, 1 septembrie). La acest moment, reţelele sunt încărcate, treptat creştem temperatura şi presiunea pentru a ajunge la parametri normali” , a precizat Dan Vasile, reprezentant CEO.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS