24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO altă persoană rănită în urma atacului de la Săpoca a murit la spital

O altă persoană rănită în urma atacului de la Săpoca a murit la spital

O altă persoană rănită în atacul de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca a murit luni dimineață la Spitalul Universitar de Urgență din București. Numărul deceselor în urma incidentului de la Săpoca a ajuns astfel la 6, potrivit hotnews.

Ministerul Sănătății a fost informat că una dintre victimele agresiunii de la Spitalul Sapoca, internate la Spitalul Universitar de Urgență București, a decedat în această dimineață, potrivit purtătorului de cuvânt al ministerului, Oana Grigore.

Pacienta avea 79 de ani si suferise o intervenție chirurgicală complexă, pe toată perioada tratamentului a fost în stare gravă, intubata, instabilă hemodinamic și ventilată mecanic.
Cealaltă pacientă internată în Spitalul Universitar este în stare stabilă. Săptămâna trecută, ea a fost transferată în secția de neurochirurgie.

Alți șase pacienți răniți în atacul de la Săpoca sunt în continuare internați la diferite unități medicale.

La Spitalul Sf. Pantelimon este internat un pacient care a fost operat și este în continuare intubat, în coma profundă. O altă pacientă a fost tranferată vineri de la Spitalul Sf. Pantelimon la Spitalul Județean Buzău- secția Neurologie, în timp ce la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar este internată o pacientă de 62 ani programată luni pentru o intervenție chirurgicală. La aceeași unitate este spitalizată și o pacientă de 83 ani, care în cursul săptămânii e posibil sa fie transferată înapoi la Buzău.

Tot la Bagdasar este și un pacient de 60 de ani, cu o evoluție pozitivă, pentru care este încă deschisă opțiunea unei intervenții chirurgicale. Un alt pacient este internat la Spitalul Floreasca, în stare foate gravă.
Remintim că 5 pacienți au murit și alți 8 au fost răniți după ce un bărbat cu sevraj etilic, internat la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, i-a atacat în urmă cu o săptămână cu un stativ de perfuzii care se afla în salon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS