Acasă Actualitate Prima infracțiune comisă în spațiu?

Prima infracțiune comisă în spațiu?

-

NASA investighează acuzația potrivit căreia o femeie astronaut a accesat, în timp ce se afla pe Stația Spațială Internațională (ISS), contul bancar al soțului de care s-a despărțit, transmite Hotnews. Acesta ar fi, prima infracțiune comisă din spațiu.

Anne McClain a spus anchetatorilor că, în timpul misiunii de șase luni la bordul ISS, a accesat contul bancar al soțului cu care se află în proces de divorț.

Ea era pe Stația Spațială pentru a pregăti o misiune în spațiu cu o echipă formată din două femei, dar NASA a anulat misiunea, motivul fiind lipsa costumelor feminine.

Soțul lui McClain, Summer Worden, fost ofițer de informații în Air Force, a depus o plângere la Comisia Federală pentru Comerț, acuzând-o că a comis furt de identitate. El a precizat că banii din conturi nu au fost cheltuiți, ci mutați. Părinții lui Worden au depus și ei o plângere la Biroul Inspectorului General al NASA.

Avocatul Annei McClain a declarat că ea ”neagă vehement că ar fi făcut ceva nepotrivit” și că ea ”cooperează în mod complet” cu anchetatorii.

SursaHotnews
Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.