Acasă Actualitate Prima infracțiune comisă în spațiu?

Prima infracțiune comisă în spațiu?

-

NASA investighează acuzația potrivit căreia o femeie astronaut a accesat, în timp ce se afla pe Stația Spațială Internațională (ISS), contul bancar al soțului de care s-a despărțit, transmite Hotnews. Acesta ar fi, prima infracțiune comisă din spațiu.

Anne McClain a spus anchetatorilor că, în timpul misiunii de șase luni la bordul ISS, a accesat contul bancar al soțului cu care se află în proces de divorț.

Ea era pe Stația Spațială pentru a pregăti o misiune în spațiu cu o echipă formată din două femei, dar NASA a anulat misiunea, motivul fiind lipsa costumelor feminine.

Soțul lui McClain, Summer Worden, fost ofițer de informații în Air Force, a depus o plângere la Comisia Federală pentru Comerț, acuzând-o că a comis furt de identitate. El a precizat că banii din conturi nu au fost cheltuiți, ci mutați. Părinții lui Worden au depus și ei o plângere la Biroul Inspectorului General al NASA.

Avocatul Annei McClain a declarat că ea ”neagă vehement că ar fi făcut ceva nepotrivit” și că ea ”cooperează în mod complet” cu anchetatorii.

SursaHotnews

ȘTIRI VIDEO GdS