Acasă Actualitate CE Oltenia SE Craiova II efectuează revizia la reţeaua de termoficare

CE Oltenia SE Craiova II efectuează revizia la reţeaua de termoficare

-

Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II anunţă întreruperea furnizării agentului termic pentru prepararea apei calde menajere, în municipiul Craiova.

Întreruperea are loc în perioada 26.08.2019 / ora 00:00 – 31.08.2016 / ora 24:00, pentru executarea lucrărilor de mentenanţă şi a reviziei anuale planificate la reţeaua de termoficare urbană.

Conducerea companiei transmite locuitorilor scuze pentru disconfortul creat, asigurându-i că vor fi făcute toate eforturile necesare pentru încheierea reviziei în cel mai scurt timp posibil şi, respectiv, reducerea perioadei anunţate.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.