Acasă Actualitate Atenţie şoferi! Restricţii temporare de circulaţie

Atenţie şoferi! Restricţii temporare de circulaţie

-

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri au fost impuse în această dimineaţă, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

  • DN 7 KM 162+600 – km 163+000 dr pe raza localității Milcoiu , se inchide sensul de circulație Pitesti – Rm.Valcea, iar circulația rutieră se desfasoara pe doua din trei benzi de circulație . Se lucrează la montare parapet intre orele 08:00 – 18:00
  • Pe sectoarele de drum DN 7 km 202+000 – km 203+000 pe raza localității Calimanesti , DN 7 km 215+ 000 -216+ 100 pe raza localității Calinesti se circulă ingreunat cu restricție de viteză la 30 km pe ora dirijat prin indicatoare. Se lucrează la montare butoni reflectorizanti.
Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.