Acasă Actualitate Un bărbat înarmat care a luat 31 de ostatici într-un autobuz în...

Un bărbat înarmat care a luat 31 de ostatici într-un autobuz în Rio de Janeiro a fost împușcat de poliție

-

Un bărbat înarmat care a luat 31 de ostatici într-un autobuz în Rio de Janeiro a fost împușcat de poliție. Poliția l-a împușcat pe bărbatul care luase ostatici, după patru ore de la începutul incidentului. „A fost necesar să tragem”, a declarat la televiziunea Globo colonelul Mauro Fliess, potrivit hotnews.

Acesta a precizat că 31 de persoane fuseseră luate ostatici, și nu 16 cum se anunțase inițial.

Informațiile inițiale vorbeau despre un bărbat înarmat care reținea marți cel puțin 16 ostatici într-un autobuz, pe un pod din Rio de Janeiro.
Numeroși polițiști sunt prezenți la fața locului, încercând să negocieze cu bărbatul care, potrivit site-ului de știri G1, este înarmat cu un pistol și are un bidon cu benzină.

Circulația auto pe acest pod care leagă Rio de orașul vecin Niteroi, extrem de densă în fiecare dimineață, era paralizată.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.