17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Jurnalistul braşovean Eduard Huidan s-a sinucis

Jurnalistul braşovean Eduard Huidan s-a sinucis

-

Jurnalistul şi scriitorul Eduard Huidan s-a sinucis, duminică, aruncându-se de la etajul locuinţei sale din Brasov. El a ales să facă asta, pentru că suferea de o boală incurabilă.
Jurnalistul s-a născut pe data de 21 septembrie 1949, la Braşov. A absolvit Facultatea de Filologie a Universităţii din Bucureşti.
Anii Revoluţiei l-au prins ca jurnalist la ziarul „Drum nou”, un ziar comunist din acea vreme. A fost directorul ziarului „Gazeta de Transilvania”.A fost membru al Uniunii Scriitorilor din România, dar si membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti.
Eduard Huidana scris următoarele opere:

  • „Trandafirul de plastic” (1983),
  • „Numele jocului” (1986),
  • „Linia” (1984),
  • „Fotografii mişcate” (1991),
  • „Eroul nostru” (1996),
  • „Ne-am tuns, ne-am uns” (2008).
Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.