Acasă Actualitate Jurnalistul braşovean Eduard Huidan s-a sinucis

Jurnalistul braşovean Eduard Huidan s-a sinucis

-

Jurnalistul şi scriitorul Eduard Huidan s-a sinucis, duminică, aruncându-se de la etajul locuinţei sale din Brasov. El a ales să facă asta, pentru că suferea de o boală incurabilă.
Jurnalistul s-a născut pe data de 21 septembrie 1949, la Braşov. A absolvit Facultatea de Filologie a Universităţii din Bucureşti.
Anii Revoluţiei l-au prins ca jurnalist la ziarul „Drum nou”, un ziar comunist din acea vreme. A fost directorul ziarului „Gazeta de Transilvania”.A fost membru al Uniunii Scriitorilor din România, dar si membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti.
Eduard Huidana scris următoarele opere:

  • „Trandafirul de plastic” (1983),
  • „Numele jocului” (1986),
  • „Linia” (1984),
  • „Fotografii mişcate” (1991),
  • „Eroul nostru” (1996),
  • „Ne-am tuns, ne-am uns” (2008).

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...