Acasă Actualitate Atenţie şoferi! Se întrerupe circulația pe DN 67 la kilometrul 46

Atenţie şoferi! Se întrerupe circulația pe DN 67 la kilometrul 46

-

Complexul Energetic Oltenia anunță că, în data de 22 august, între orele 09:00 și 14:00, va avea loc traversarea mașinii de haldat tip IH 1800 peste drumul național DN 67 la kilometrul 46. Continuitatea traficului va fi asigurată pe o variantă de serviciu deschisă circulației publice, urmând să fie respectate restricțiile instituite în zonă, conform indicațiilor piloților de trafic.

Conducerea companiei transmite participanților la trafic scuzele de rigoare pentru disconfortul creat, asigurându-i că vor fi făcute toate eforturile pentru reducerea perioadei necesare acțiunii anunțate.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.