Acasă Actualitate Trafic intens pe A2, pe sensul către litoral

Trafic intens pe A2, pe sensul către litoral

-

Traficul este intens pe autostrada A2, Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.
Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, conducătorii auto să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de ntâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.
De asemenea, poliţia recomandă celor care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.