Acasă Actualitate Bărbat reținut pentru distrugere prin incendiere

Bărbat reținut pentru distrugere prin incendiere

-

Un bărbat, de 61 de ani, din comuna Sălaşul de Sus, judeţul Hunedoara, bănuit de săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere, a ajuns în arestul IPJ Gorj la finalul săptămânii trecute. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieșit faptul că bărbatul ar fi incendiat cinci căpiţe de fân, aparţinând unei femei, de 40 de ani, din localitatea Prigoria, pe motiv că nutrețul ar fi fost depozitat pe terenul său. Nu au fost înregistrate victime omeneşti și nu au fost puse în pericol alte locuinţe.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.