Acasă Actualitate Accident cu trei victime în Călimănești

Accident cu trei victime în Călimănești

-

Un autoturism cu trei persoane a fost lovit de un TIR și aruncat într-un șanț pe DN7, în Călimănești. Două dintre cele trei persoane nu au putut ieși din autoturism, acestea fiind Încarcerate. La fața locului a intervenit o mașină de descarcerare și 1 ASAS din Râmnicu Vâlcea.

Potrivit ISU Vâlcea, echipajul sosit la fața locului a găsit două persoane încarcerate, ambele conștiente și o altă persoană care a ieșit singură din autoturism.
Ambele victime de sex feminin încarcerate au fost extrase din autoturism și predate echipajelor de la ambulanță.

Traficul este blocat total. Locul accidentului este până în centrul expozițional de la Seaca.


Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.