Acasă Actualitate Un bărbat cercetat pentru sex cu o minoră a sunat la 112,...

Un bărbat cercetat pentru sex cu o minoră a sunat la 112, după ce a fost atacat de tatăl fetei

-

Un bărbat din Odobești, județul Vrancea, a sunat, duminică, la 112 și a spus că este atacat de un vecin. Potrivit IPJ Vrancea, bărbatul este cercetat pentru act sexual cu o minoră, iar potrivit unor surse, agresorul acestuia ar fi chiar tatăl fetei, relatează Mediafax.

„La nivelul Poliției orașului Odobești există în lucru (din data de 28.07.a.c.) un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor. Persoana reclamată în dosarul penal aflat în lucru a apelat în cursul zilei de astăzi numărul unic pentru apeluri de urgență 112, anunțând faptul că este amenințat de un vecin și solicitând intervenția unui echipaj de poliție”, au declarat reprezentanții IPJ Vrancea.


Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul ar fi fost atacat chiar de către tatăl fetei de 15 ani.
Polițiștii spun că în timp ce îl audiau pe presupusul agresor, bărbatul a sunat din nou la 112, cu toate că nu era în pericol.


Acesta a fost și el audiat, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.
Polițiștii spun că în timpul incidentului nu au fost folosite obiecte contondente și că bărbatul atacat nu a depus plângere, în prezent, la Poliția orașului Odobești fiind înregistrată o singură plângere, și anume cea de act sexual cu un minor.

ȘTIRI VIDEO GdS