Acasă Actualitate Raportul Parchetului general în cazul Caracal

Raportul Parchetului general în cazul Caracal

-

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşeanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă, a făcut public pe contul său de Facebook o parte a raportului Parchetului general în cazul Caracal. Cumpănaşu nu a spus cărei instituţii aparţine raportul, însă informaţia este vizibilă pe documentele publicate, potrivit g4media.

Potrivit raportului, suspectul Gheorghe Dincă a fost descoperit în noaptea de 26 iulie, în jurul orei 1, cu ajutorul listingul telefonului de pe care a sunat Alexandra la 112, pe 25 iulie, în jurul orelor 11:00.

Poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale (DOS) au comunicat procurorilor că numărul de telefon de pe care a sunat Alexandra este o cartelă pre-pay inactivă, însă au descoperit că, de pe acel număr, fusese apelat telefonul lui Dincă, în luna mai. A fost primul indiciu care i-a dus pe anchetatori la Dincă.

Citeşte continuarea pe g4media.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.