Acasă Actualitate Arestat pentru incendierea unui craiovean

Arestat pentru incendierea unui craiovean

-

Arestat pentru incendierea unui craiovean. Judecătorii de la Tribunalul Dolj au emis, ieri, un mandat de arestare pe numele unui bărbat de 32 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Mai exact, bărbatul este acuzat că, marți după-amiază, a aruncat cu un cocktail molotov într-un craiovean. Victima este prietenul cântăreței Oana Radu. Bărbatul a suferit leziuni grave, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

După acest incident, Oana Radu a postat un mesaj pe pagina sa de facebook. ”Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzina și foc pe el. Are arsuri foarte grave! Rugați-vă pentru el, vă rog din suflet!”, a fost mesajul cântăreței.

Agresorul, ridicat de luptătorii SAS

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Dolj au explicat că cel care a pus focul a fost identificat. Este vorba de Ionuț Răzvan Drăghici, de 32 de ani, care locuieşte în imobilul în care s-a întâmplat incidentul.

„Polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzină într-un bloc din Craiova, dar și pe persoanele care trec prin zona respectivă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum și luptători SAS, care au reușit să pătrundă în apartamentul în care se afla acesta, situat la etajul doi al blocului. Cel în cauză a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Craiova“, au comunicat poliţiştii doljeni.

Arestat pentru incendierea unui craiovean

Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Miercuri, aceștia din urmă au cerut și obținut arestarea preventivă a suspectului. Bărbatul de 32 de ani este acuzat de tentativă de omor.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Drăghici Răzvan Ionuţ, pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 14.08.2019, până la data de 12.09.2019, inclusiv”, se arată în hotărârea Tribunalului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Harvey Weinstein, vindecat de COVID-19

Producătorul de film american Harvey Weinstein a fost declarat vindecat de COVID-19. Acesta ispăşeşte, în prezent, o pedeapsă de 23 de ani de închisoare...