Acasă Actualitate Trei femei au ajuns la spital bătute de soţii lor

Trei femei au ajuns la spital bătute de soţii lor

-

Trei femei au ajuns azi noapte în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi, după ce au fost lovite de câte o rudă. Două dintre victime au fost agresate de soţi. Una dintre ele le-a spus medicilor că soţul ei este preot, iar cealaltă că e poliţist.

Trei femei s-au prezentat în garda de marţi spre miercuri, după ce au fost lovite de membri ai familiei. Toate cele trei aveau vânătăi şi fuseseră lovite şi la coloană.

O pacientă de 44 de ani a declarat că a fost agresată de către soţ. Aceasta prezenta contuzii multiple, echimoze multiple şi traumatism vertebro-medular la nivelul coloanei cervicale, fără interesare mielică, după examenul clinic şi explorările paraclinice. A doua pacientă, 46 de ani şi ea prezenta echimoze la nivelul membrelor, la nivel lombar. Pacienta a fost de asemenea evaluată în urgenţă, tratată cu recomandări de a consulta medicul în ambulator şi de a continua tratamentul la domiciliu. Ambele paciente au plecat către locul de muncă, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef al UPU SMURD Iaşi.

Femeia de 44 de ani le-a spus medicilor că cel care a bătut-o este soţul ei şi că acesta este preot. Cealaltă pacienta de 46 de ani ar fi fost lovită de către soţul care este poliţist. O a treia victimă a violenţei domestice a avut nevoie de îngrijiri medicale în UPU. Este vorba despre o tânără de 18 ani care le-a spus medicilor că a fost lovită de tată cu o scândură. Potrivit medicului, niciuna dintre femei nu a avut leziuni cu risc vital şi nu a avut nevoie de internare. Deocamdată niciuna dintre ele nu a depus plângere la poliţie, potrivit Mediafax.ro.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...